40. Degnemoseløb – Jubilæumsløb
Fra-starten-af-løbet.jpg
Foto: Finn Jordal
Løbeklubben Degnemoseløberen arrangerer lørdag den 5. april 2014 kl. 14.00 det traditionsrige Degnemoseløb, som i 2014 tilmed er et jubilæums løb, da det er 40. gang løbet afholdes. Løbet startede helt tilbage i 1974 og er blevet gennemført hvert år siden på nær et enkelt år. Så løbet har en hel unik historie og mange kendte løbere har deltaget

Løbedistancen er de klassiske 4 omgange i Degnemosen i alt ca. 7 km. og som tidligere er der elektronisk tidtagning med chip, således at løberne får registreret deres tider for hver omgang de passerer mål.

Prisen for at deltage er i år 145 kr. og for unge under 19 år er prisen 115 kr.

Der kan højst deltage 225 løbere, så tilmeldingen lukker når antallet nås. Startnumrene til det populære løb forventes at blive hurtigt udsolgt,  så interesserede løbere bør tilmelde sig hurtigt.

Ønsker du at sikre dig deltagelse i løbet kan du tilmelde dig på hjemmesiden www.degnemoseloeb.dk.

Der løbes som tidligere i 12 forskellige aldersklasser. Der vil være præmier til de 3 første kvindelige og mandlige løbere samt til alle klassevindere. Derudover vil der blive udloddet 20 lodtrækningspræmier.

Kom i form op til løbet.

Find løbeskoene frem og deltag i løbeklubben Degnemoseløberens fælles løbetræning. Træningen til Degnemoseløb 2014 starter 4. januar hvor der trænes hver lørdag frem til selve løbet. Mødested er i Degnemosen ved indgangen til friluftsscenen. Vi løber maksimalt 7 km. og alle kan være med.

Løbeklubben træner også på onsdage kl. 17.30. Her er mødestedet på hjørnet af Næsbyholmvej og Herbergvejen ved postkassen. På onsdage løber vi ca. 10 km.

Det er gratis at deltage i træningen.


               	

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top