Annonce
870 mio. mennesker sulter
Søndag den 9. marts sætter en lang række sogne landet over alle sejl til for at samle penge ind til kampen mod sult – og der er brug for flere indsamlere. Der er mange årsager til, at mennesker sulter, og oveni får klimaforandringerne vejret til at gå amok i mange fattige lande, hvor man ikke […]

Søndag den 9. marts sætter en lang række sogne landet over alle sejl til for at samle penge ind til kampen mod sult – og der er brug for flere indsamlere. Der er mange årsager til, at mennesker sulter, og oveni får klimaforandringerne vejret til at gå amok i mange fattige lande, hvor man ikke har råd til at afværge og afbøde konsekvenserne af klimaforandringerne. Et af de steder, klimaforandringerne rammer hårdt, er det nordlige Etiopien, hvor sulten har bidt sig fast. Her arbejder Folkekirkens Nødhjælp på at ruste bønderne til at kunne tackle klimaforandringerne, så de kan producere tilstrækkelig mad til sig selv og deres familier. Pengene fra Sogneindsamlingen den 9. marts går til at støtte dette arbejde med at give hjælp til selvhjælp.

Man kan melde sig som indsamler på nødhjælp.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top