Annonce
Børnebriller i fokus
Børnebriller-01-13-14.jpg
Chefoptiker Bjørn Hoel fra Nyt Syn på Frederikssundsvej hjælper Anita på 7 år med sine nye briller. De skulle være røde. Foto: Kaj Bonne
Nyt Syn på Frederikssundsvej er eksperter

Anita er 7 år. Hun venter glad på sine nye briller. De er helt røde. Nikolai er 12 år. Han får tjekket synet på øjenklinikken, der ligger på samme adresse. Om lidt skal han have nye briller, da de gamle er blevet for små.

Der kommer børn i alle aldre hos Nyt Syn på Frederiks­sundsvej 177. Hver dag – året rundt. Her er de nemlig eksperter i børnebriller.

”Vi gør rigtig meget ud af børnebriller. Vi har en stor erfaring og ekspertise på lige det område,” fortæller chefoptiker Bjørn Hoel, der har mange detaljerede informationer om både brillestellene og de enkelte glas. For eksempel forklarer han, hvordan man i dag laver meget tyndere og lettere glas på de briller, der i gamle dage blev kaldt for tykke hinkestene.

”I mange butikker, gør man ikke så meget ud af børnebrillerne. Vi ligger på samme adresse som en øjenklinik, hvor der kommer masser af børn, og derfor gør vi rigtig meget ud af det. Vi har en stor erfaring.”

Kæmpe udvalg

Hos Nyt Syn på Frederiks­sundsvej har de udover ekspertisen også et stort udvalg.

”Vi har altid over 100 forskellige børnebriller på lager, og derudover kan vi skaffe andre børnebriller hjem på få dage,” fortæller Bjørn Hoel, der også altid sikrer at brillestellets udformning passer perfekt til barnet.

”Vi kigger på hovedstørrelse og afstand mellem ører og øjne. Farven har barnet ofte selv tjek på. De ved, hvad de vil have,” fortæller Bjørn. Han synes, det er en kæmpe tilfredsstillelse, at hjælpe børnene med at finde de perfekte briller.

Nyt Syn på Frederiks­sundsvej har børnebriller fra 0- 12 år og teenagebriller fra 13 og opefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top