Annonce
Boldklubben Fix med nyt klubhus – og snart ny kunstgræsbane
Boldklubben-FIX-04-12-14.jpg
Det nye klubhus på Brønshøj Kirkevej giver helt andre og bedre muligheder for de mange medlemmer. Foto: Kaj Bonne
Med omkring 650 medlemmer er Fix den største fodboldklub i bydelen. Forholdene for de mange spillere og aktive er på vej til at blive væsentligt forbedret

Helt nede i bunden af Brønshøj Kirkevej tæt på Utterslev Mose ligger Boldklubben Fix, der blev stiftet i 1924, og i 1954 fik klubben sit eget klubhus, der var en gammel frokostbarak fra Ålborg Lufthavn. Klubhuset er i flere omgange blevet renoveret, senest i forbindelse med opførelsen af et nyt og lækkert klubhus, som frivillige og håndværkere i øjeblikket lægger sidste hånd på. Det nye klubhus og renoveringen af det gamle finansieres af Københavns Kommune og klubben selv, der bidrager med både penge og arbejdskraft.

En styrkelse af klublivet
Det var et noget overrasket bestyrelsesmedlem, Finn Juul, Brønshøj-Husum Avis mødte ved Fix´s nye klubhus. Han havde ikke hørt om politikernes beslutning om, at der skal anlægges en kunstgræsbane ved klubben. – Det er en glædelig overraskelse, der vil give vores spilere meget bedre muligheder for at spille, og samtidig vil det styrke klublivet i og omkring vores nye klubhus, siger Finn Juul, der stolt viser frem i det flotte nye hus, der vil blive taget i brug i løbet af foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top