Annonce
Brønshøj Basket klar til slutspillet
DSC_3813_web.jpg
Foto: Brønshøj Basket
Brønshøj herre basket har sikret sig adgang til oprykningspillet til 1. Division, ved at vinde 15 ud af 21 kampe med en målscore på 1655 – 1415. De skal i semifinalen møde CBS, som de har vundet over begge gange de to klubber mødtes i den regulære sæson. Avancerer de fra semifinalen skal de formegentlig […]

Brønshøj herre basket har sikret sig adgang til oprykningspillet til 1. Division, ved at vinde 15 ud af 21 kampe med en målscore på 1655 – 1415. De skal i semifinalen møde CBS, som de har vundet over begge gange de to klubber mødtes i den regulære sæson.

Avancerer de fra semifinalen skal de formegentlig møde topholdet Skjold Birkerød, som de plejer at spille lige op med.

Så alt i alt er der lagt i ovnen til nogle utroligt tætte og spænende kampe i Grøndalscenteret den kommende tid. Første semifinalekamp afvikles mellem den 25.-27 marts i grøndalscenterets Hal K.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top