Cirkus Arena er i byen
Kendte-i-Cirkus-10-13-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
De kendte strømmede til

Man ved, at foråret for alvor er begyndt, når de gule og røde cirkusvogne er rullet ind på cirkuspladsen ved Bellahøj og der dufter af brændte mandler og candyfloss.

I onsdags åbnede Nordens Største Cirkus så teltet for kendte premieregæster, der var mødt frem for at se, hvilket program cirkusdirektør Benny Berdino har sat sammen i år. Det er en hel speciel sæson, for i år kan han også fejre, at han har været 60 år i branchen.

Programmet bød på alt fra verdens hurtigste jonglør til livsfarlig luftakrobatik og så selvfølgelig de obligatoriske klovne og elefanter.

-Jeg savner cirkus hvert år. Jeg har nydt at rejse rundt med Cirkus Arena, selvom det var opslidende, fortalte sanger og entertainer Dario Campeotto, der for år tilbage var cirkussanger og havde til opgave at præsentere cirkusnumrene sammen med Søs Fenger.

I sommer har jeg kalenderen fyldt med masser af andre dejlige opgaver, men jeg vil altid huske cirkuslivet som noget helt unik, fastslog Dario Campeotto, der havde sin kone Gertrude, datteren Claudia og barnebarnet Matteo og sønnen Fillippo med til premieren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top