Søndag 22. oktober 2017
Fru Z (th) med sin gode veninde Lene Buhl ved åbningen af det nye spisested. Foto: Allan Zeuthen
Da Fru – Z kom til Brønshøj
Lørdag i sidste uge åbnede Brønshøjs nye madhus på Frederikssundsvej 147, det blev et brag af en reception, hvor flere hundrede trodsede blæsevejret og kiggede forbi.
Skrevet af Erik Fisker - 18. marts 2014, 07:56:25

– Vi har fra tidlig morgen stegt, bagt og gjort klar til de mange gæster, i alt fik vi delt over 300 frikadeller ud, over 20 kg grisesteg samt hundredvis af stykker smørrebrød, så velbekomme, udtaler Fru Z alias Vibeke Lund Zeuthen. – Mit køkken er enkelt med udgangspunkt i den gode råvare, og vi starter tidligt. Allerede kl. 7 kan man komme forbi og få hjemmebagte boller eller havregrød. Senere kan man hente madpakken eller få en frisksmurt sandwich eller en sund salat og fra kl. 16 byder vi ind med dagens måltid til bare 75 kr. Så kan alle være med, slutter fru Z.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter