Tirsdag 26. september 2017
Elevkoncert i Pilegården
Skrevet af Erik Fisker - 10. marts 2014, 12:40:40

 Hver uge gør en masse børn og unge en indsats for at øge bydelens musikalske talentmasse i Kulturhuset Pilegården, som i samarbejde med Rytmisk Center tilbyder musikundervisning. Torsdag den 13. marts, kl. 19.30 går nogle af de mange musikelever på scenen i Pilegårdens Café og giver en smagsprøve på evnerne til en gratis koncert på samme scene, som ikke så få garvede musikere har spillet før dem. Til den gratis koncert kan man høre sammenspilsholdene, ligesom trommeeleverne sørger for en lille rytmisk opvisning.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter