Annonce
Estate i Brønshøj får topplacering på ny mæglerhitliste
Boligsiden.dk har lanceret deres landsdækkende hitliste over ejendomsmæglernes placeringer i kundernes tilfredshedsanalyser. Estate Brønshøj ved Peter Sepstrup ligger i toppen i Brønshøj med 9,0 points ud af 10 mulige

Bedømmelserne af landets ejendomsmæglere ligger offentligt tilgængelige på boligsiden.dk, og her kan man gå ind og få et overblik over mæglernes placeringer i de enkelte postnummerområder. Bedømmelserne er et udtryk for, hvordan tidligere købere og sælgere har oplevet den service og det arbejde, den enkelte mægler har udført i forbindelse med en ejendomshandel. Den samlede anbefaling fra både købere og sælgere er angivet med et stjernesystem, hvor 5 stjerner er det maksimalt opnåelige.

Kundernes bedømmelse

– At vi får 9,0 points ud af 10 mulige betyder, at vi får 4,5 stjerner på boligsidens skala, og det er vi meget tilfredse med, siger Peter Sepstrup fra Estate Brønshøj og fortsætter: – Vi har i flere år gennemført kundeanalyser, hvor vi har bedt vores kunder om at bedømme os, når vi har gennemført salget af en bolig. Det nye er, at nu ligger bedømmelserne på boligportalen boligsiden.dk. Det giver en gennemsigtighed i markedet, som vi ikke har haft før, og det giver tryghed og lynhurtigt overblik for kunderne, når de skal vælge den ejendomsmægler, der skal sælge deres bolig. Vi hilser det nye initiativ velkomment, slutter Peter Sepstrup.

EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top