Torsdag 21. september 2017
Carl Christian Ebbesen Foto: Kaj Bonne
Frank Jensens klagesang klinger hult
Vi har ikke behov for nye værktøjer, men en overborgmester, der stopper færre indvandrere og socialt udsatte ind i de almene boligområder
Skrevet af Carl Christian Ebbesen (DF), kultur- og fritidsborgmester i København - 24. marts 2014, 19:38:19

Overborgmester Frank Jensen opfordrer regeringen til at nedsætte en boligkommission, der skal give kommunerne større mulighed for at bestemme, hvem der skal bosætte sig hvor. Men overborgmesteren stikker blår i øjnene på københavnerne, når han siger, at der mangler værktøjer til at skabe en mere blandet by. Kommunen har allerede mulighed for at aftale fleksible kriterier for udlejning af de almene boliger i København og dermed sikre, at flere studerende og andre ressourcestærke sættes foran i boligkøen. Men i stedet bliver Frank Jensen ved med at hælde udsatte borgere og indvandrere ind i de almene boliger, bl.a. på Bellahøj.

I stedet for at klage sin nød til regeringen og foreslå regulering af private bygherrer, som Frank Jensen har været ude med tidligere, bør overborgmesteren gribe i egen barm og forhandle en aftale på plads med de almene boligorganisationer, som skal sikre, at en langt større del af de ledige almene boliger udlejes til ressourcestærke og borgere i arbejde.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter