Annonce
Freja HKs damer døde med håndboldskoene på i Slagelse
MG_0653_web.jpg

Pigerne fra Freja må ned og vende i 3 . division

Foto: Christian Ove Carlsson
Freja HKs 2. divisionsdamer har denne eftermiddag afviklet deres mellemværende med Slagelse DH i Antvorskovhallen i Slagelse. Og oddsene var sådan før kampen at Freja skulle bruge begge points, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om en sensationel redningen i bunden af 2. Division. Det blev ikke til point(s), da holdet tabte 22-28, efter 10-12 […]

Freja HKs 2. divisionsdamer har denne eftermiddag afviklet deres mellemværende med Slagelse DH i Antvorskovhallen i Slagelse. Og oddsene var sådan før kampen at Freja skulle bruge begge points, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om en sensationel redningen i bunden af 2. Division.

Det blev ikke til point(s), da holdet tabte 22-28, efter 10-12 ved pausen til værterne fra Slagelse DH. Men selvom 22-28 lyder som et klart nederlag, så er sandheden at Freja HK hang på helt frem til stillingen 19-19 efter 50 minutter, men derefter slap kræfterne op, hos de blåblusede Freja-damer som kun var 9 spillere på holdkortet.

Men damerne skal have kæmpe ros for at dø med håndboldskoene på i den svære udekamp. De kæmper med alt hvad de har helt frem til de sidste 10 minutter, hvor fysikken ikke længere rækker overfor værterne. Pænt er spillet bestemt ikke, og Freja, virker som et hold der savner bid i offensiven, men de kender deres egne kvaliteter og baseret på knaldhård fight og divisionens bedst parrerende forsvar, formår de at hænge på dybt ind i 2. halvleg. Også en stor cadeau til Frejas træner Kevin, som i den grad har succes med at dosere sine ressourcer i store dele af kampen.

 

/Jappe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top