Annonce
Giv Tingbjerg en bokseklub
Bokser-02-11-14.jpg
Babak Persa er kendt som Hassan i lokalområdet. Han brænder for at hjælpe de unge væk fra gaden og i gang med boksning. Foto: Kaj Bonne
Babak Persa kæmper for de unge

Babak Persa har bokset på det danske landshold under sit oprindelige navn Hassan, og har gennem 20 år oparbejdet pædagogisk erfaring indenfor integration og kriminalitetsforebyggelse med belastede børn og unge. Han vil gerne gøre noget positivt for de unge i Tingbjerg.

Babaks ønske er, at der bliver etableret en bokseklub i lokalområdet, så de socialt belastede unge kan få brugt deres krop. Og han vil gerne selv stå i spidsen for projektet.

”Alle gør et stort nummer ud af, at der problemer med de unge i Tingbjerg, og derfor har jeg henvendt mig til flere politikere i kommunen og givet et konkret forslag til, hvad vi kan gøre,” fortæller Babak, der lokalt er kendt som ”Hassan”.

”Det handler om, at give de unge noget meningsfuldt at lave. De har brug for fysisk træning, så de bliver trætte. De skal væk fra gaden og væk fra deres computere. De har brug for sociale kontakter og gode rollemodeller, så de kan opbygge disciplin og selvværd. Jeg tilbyder at være noget helt konkret for de unge i lokalområdet. De unge kender mig og ser op til mig,” fortæller Babak. Han er overbevist om, at han kan gøre en forskel.

Babak pointerer, at det er nødt til at være et permanent sted, og ikke lidt træning i en ungdomsklub hist og pist. Træning i en ungdomsklub eller i en skole et par aftner om ugen er ikke nok for dem, der har behov for at have et fast sted at komme og føle sig trygge. Det skal være et sted med regler, disciplin og professionelle instruktører, der kan varetage træning, og som også kan snakke med de unge, hvis de har behovet.

Selvom Babak har haft fat i flere politikere, så synes han det er svært at få noget konkret til at ske.

”Jeg føler mig kastet rundt i systemet, hvor ingen svarer konkret. Jeg synes politikerne burde se, at der er en oplagt mulighed her.”

”Jeg synes bestemt, det lyder som en god idé med en bokseklub i Tingbjerg, og jeg vil derfor opfordre Babak Persa til at tage fat i kultur- og fritidsborgmester, Carl-Christian Ebbesen, som er den ansvarlige borgmester for området,” siger overborgmester Frank Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top