Onsdag 20. september 2017
Nis Bank-Mikkelsen, Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl optræder i Bellahøj Kirke. Foto: Privat.
Højsang og klezmer i Bellahøj Kirke
Lørdag den 29. marts, kl. 16 byder Bellahøj Kirke på et spændende arrangement
Skrevet af Mette Clausen - 25. marts 2014, 11:51:44

Der indledes med den særlige Bellahøjmesse, der er et alternativ til den traditionelle højmesse med rytmiske musikindslag og nutidige tekster, og efter gudstjenesten er der dækket op til lørdagsmiddag i kirkens store sal. Der kræves ikke forhåndstilmelding til middagen, der koster 50 kr. for voksne (børn gratis).

Kl. 19 går det så løs igen i selve kirkerummet, hvor der under overskriften ”Høj­sangen svøbt i klezmer” indbydes til en optræden, hvor skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen fremfører den poetiske hyldest til kærligheden fra Højsangen i Det Gamle Testamente akkompagneret af soloklarinettisten Jens Schou og harmonikaspilleren Anders Singh Vesterdahl, der fylder kirkerummet med toner fra den udtryksfulde jødiske klezmermusik. Klezmermusikken var jødernes musik og trøst i Østeuropa før 2.verdenskrig og som sådan skæbneforbundet med jødernes historie.

Der er lagt op til en spændende lørdag aften i Bellahøj Kirke. Gratis entré.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter