Højsang og klezmer i Bellahøj Kirke
nis-bank-mikkelsen.jpg
Nis Bank-Mikkelsen, Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl optræder i Bellahøj Kirke. Foto: Privat.
Lørdag den 29. marts, kl. 16 byder Bellahøj Kirke på et spændende arrangement

Der indledes med den særlige Bellahøjmesse, der er et alternativ til den traditionelle højmesse med rytmiske musikindslag og nutidige tekster, og efter gudstjenesten er der dækket op til lørdagsmiddag i kirkens store sal. Der kræves ikke forhåndstilmelding til middagen, der koster 50 kr. for voksne (børn gratis).

Kl. 19 går det så løs igen i selve kirkerummet, hvor der under overskriften ”Høj­sangen svøbt i klezmer” indbydes til en optræden, hvor skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen fremfører den poetiske hyldest til kærligheden fra Højsangen i Det Gamle Testamente akkompagneret af soloklarinettisten Jens Schou og harmonikaspilleren Anders Singh Vesterdahl, der fylder kirkerummet med toner fra den udtryksfulde jødiske klezmermusik. Klezmermusikken var jødernes musik og trøst i Østeuropa før 2.verdenskrig og som sådan skæbneforbundet med jødernes historie.

Der er lagt op til en spændende lørdag aften i Bellahøj Kirke. Gratis entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top