Hvordan lyder Brønshøj-Husum?
Resonansboks.jpg
Resonansboks bygget af Max Kohl. Foto: Brian0918.
Udstilling med ­lydkunstner

Den kommende udstilling i Rytterskolen handler ikke så meget om at opleve et færdigt kunstværk. Det handler om, at være med til at skabe værket. Lydkunstneren Astrid Ran­drup har sat sig for at indfange bydelens lyd, og den skal naturligvis findes i tæt samarbejde med alle, der bor her.

I løbet af udstillingsperioden inviterer kunstneren både lokale netværk, institutioner, foreninger, bydelens familier og tilfældige folk på gaden indenfor i Rytter­skolen. Inde i Rytterskolen for­tæller kunstneren om udstillingen og indsamler lyde gennem simple øvelser. Folk bestemmer selv om deres lyde skal indgå i værket.

Med udgangspunkt i de indsamlede lyde bygger Astrid Randrup et samlet lydværk op, som hun komponerer specielt til Rytterskolen. Udstillingen er derfor i tilblivelse nærmest fra start til slut. Først i uge 17 kan man opleve lydværket SAMHØR i sin færdige form.

Har du en yndlingslyd eller bare en enkelt tone, som du har lyst til at donere til udstillingen? Eller er du bare i humør at få dig en anderledes kunstoplevelse? Så er udstillingen et besøg værd.

Som en del af udstillingen tilbyder Astrid Randrup løbende gratis foredrag og workshops. Det sker fra mandag d. 24. marts til d. 4. april.

Giv en lyd til udstillingen:

Uge 13 & 14: Tirsdage, onsdage & torsdage kl. 10-15

Uge 15: Tirsdag & torsdag kl. 16-18

Se & hør den færdige udstilling:

Uge 17: Onsdag & torsdag kl. 14-18 / Lørdag & søndag kl. 13-16

Om kunstneren:

Astrid Randrup har udstillet, spillet koncerter og undervist vidt og bredt siden sin afgang fra Det fynske Kunstakademi i 2005. Senest har hun udstillet på Tapori Tiffins i Malmö med projektet Sounds on the kitchen Table, og Museet for Samtidskunst med værket Eufonisk råber de af eftertiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top