Annonce
I 10 uger har Kulinarisk Fritidsordning været i gang på Tingbjerg Heldagsskole
12 børn i alderen 10-14 år har været igennem endnu et forløb med kokken Mattias fra Meyers Madhus, og denne gang var der dog skruet op for sværhedsgraden, og der var endnu mere fokus på anretning, farve-og smagssammensætninger

Mattias har introduceret de små kokke for anderledes madvarer end de ellers har været vant til, blandt andet har de lavet retter med lilla blomkål, blå kartofler og bolchebeder.

Derudover har børnene fået nogle store og unikke madoplevelser, de har blandt andet lavet mad til 400 mennesker under madfestivalen ‘Copenhagen Cooking’.

Børnene har afholdt afslutningsmiddag med særligt indbudte gæster, blandt andet socialborgmester Jesper Christensen. Og så har de været på besøg på gourmet-restauranten Studio, en restaurant, som ejes af Torsten Vildgaard, tidligere kreativ direktør på Noma. Torsten er ligesom børnene vokset op i Tingbjerg og fortalte en masse spændende ting om livet som kok. Han bød på lækre snacks og viste rundt i hans flotte restaurant.

Tingbjerg er altså blevet 12 rigtig dygtige kokke rigere og klubben på Terrasserne håber at kunne give en masse nye børn et tilsvarende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top