Annonce
Kærlighed, kys og kabaret
Forår i Visens Venner Brønshøj

Hanne Kalsing er som aftenens visevært med til at uddele kys og klap i en dejlig forårskabaret. Her bliver der lejlighed til at nynne med på ”Jeg plukker fløjlsgræs” fra 1951 med den dejlige tekst af Sigfred Pederen til Knud Vad Thomsens smukke melodi. Og kom og nyd et fint genhør med Bodil Ipsen, der i filmen ”Bolettes Brudefærd” fra 1938 sang ”Der var engang” med både vemod og resignation. Ja, sådan er foråret, og hvorfor er lykken så lunefuld…? – Men det kribler og krabler jo også i det herlige program, som løber over scenen i Pilegården, fredag d. 28. marts kl. 19.30. Her kan man lytte til herlige viser med melodier af Kai Normann Andersen, Henrik Blichmann og Mogens Jermiin Nissen til gode tekster af blandt andet Evert Taube og Carl Erik Sørensen. Pianisten Niels-Flemming Carlsen sprudler med fine akkorder på klaveret, og der er også sjov i gaden, når Hanne Kalsing inviterer kabaret-gruppen HALEJ op på scenen med et varieret revy- og viseprogram.

Kom og nyd forårsaftenen i dejligt, musikalsk selskab. Tag selv mad med. Dørene åbnes kl. 18.30 til hyggelig spisning med Wivex-musik fra flyglet – og der kan som sædvanlig købes drikkevarer til rimelige priser hos Torben i baren.

Pladsbestilling hos Hanne Kalsing på tlf.: 3132 1908, alternativt hos John Elberg, tlf.: 2330 0801.

Sted: Pilegårdens Store Sal, fredag 28. marts 2014. Adressen er Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj. Busserne 2A og 10 holder lige ud for indgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top