Annonce
Kommunal æstetik?
Brosten-12-14.jpg
En noget sølle belægning på bydelens centrale torv. Foto: Kaj Bonne
For omkring et år siden blev en to meter høj halvrådden træstub fjernet fra gårdspladsen foran en af bydelens perler, nemlig Rytterskolen på Brønshøj Torv.

Dette skete efter at stubben gennem en årrække havde fået lov til at sætte sit tvivlsomme aftryk på området. Efter fjernelsen af stubben blev der af den kommunale forvaltning lagt 1-2 kvadratmeter ujævnt beliggende betonsten i et område, hvor der ellers ligger smukke gamle granitsten.

En henvendelse til Københavns Ejendomme i sidste uge resulterede i, at der straks blev sendt en tekniker ud for at tage gerningsstedet i øjesyn, og efterfølgende oplyser Magnus Graae fra direktionssekretariatet i Københavns Ejendomme, at ”det ikke ser godt ud”, samt at det vil ændret til det bedre. Brønshøj-Husum Avis vil følge udviklingen nøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top