Kryb og klamme dyr i Husum
slange.jpg
Klap en slange ... eller det der er værre. Foto: Terrariemesteren
Krybdyr er spændende og måske en smule skræmmende. Tør man komme tæt på en fugleedderkop, en slange eller måske en blåtungeskink, så kan vejen lægges forbi Husum Bibliotek lørdag den 5. april, kl.11, hvor terrariemesteren kommer og fortæller om krybdyr og viser et bredt udvalg af sine dyr. Er man rigtig modig, så er der […]

Krybdyr er spændende og måske en smule skræmmende. Tør man komme tæt på en fugleedderkop, en slange eller måske en blåtungeskink, så kan vejen lægges forbi Husum Bibliotek lørdag den 5. april, kl.11, hvor terrariemesteren kommer og fortæller om krybdyr og viser et bredt udvalg af sine dyr.

Er man rigtig modig, så er der også mulighed for at røre dyrene, og der tilbydes smagsprøver på kæmpemelorme og fårekyllinger.

Arrangementet henvender sig til børn fra 8-12 år, og gratis billetter udleveres på Husum Bibliotek. Voksne er velkomne ifølge med børn, dog højest 1 voksen pr. barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top