Annonce
Læserbrev – ældrepakke
Ældrepakke: Mere tid og mere sammen med andre

Alle ældre i Brønshøj-Husum – ja hele København – kommer meget snart til at kunne mærke en forskel i deres dagligdag. Staten har nemlig afsat en ny pulje, hvor de ældre i København får glæde af 60,8 mio. kr. Penge, der skal gå til helt konkrete forbedringer i hverdagen, som kan mærkes for den enkelte ældre. Forbedringer som en årlig omgang hovedrengøring og en ekstra halv time om ugen, hvor man selv kan vælge, om det er konkret hjælp, en gåtur eller en snak, man har brug for. 

Forbedringer overfor, at mange ældre føler sig ensomme. Det gør vi bl.a. ved, at man skal få mere lyst til at mødes med andre i de fælles lokaler, som plejecentrene har. Her skal vi også se på de ting, man kan lave sammen, for vi ved godt at man sjældent dukker op til noget, man ikke interesserer sig for. Dertil kommer, at vi vil have profilplejehjem, som kan vælges efter ens særlige interesser. Og forbedringer, hvis man har været indlagt på hospitalet har vi også afsat nogle af pengene til at sørge for, at der er ekstra hjælp ved hjemkomsten og at flere kan komme til genoptræning, når behovet er der.
Det er helt konkrete store og små ting – og der er mange flere jeg ikke har nævnt, som vi fra socialdemokraternes side er sikre på, vil kunne mærkes positivt – helt ind i dagligstuen. Det er langt fra de tidligere års tids- og dokumentationstyranni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top