Annonce
Mange praktikpladser på byggepladsen ved Tingbjerg Kollegiet
20140205_141258.jpg
Lærlinge foran byggepladsen ved Tingbjerg Kollegiet. Foto: fsb
Praktikpladser er en mangelvare, der diskuteres gang på gang, fordi det er et samfundsproblem, hvis der ikke er nok uddannede håndværkere i fremtiden. Lige nu er boligselskabet fsb i gang med en gennemgribende renovering og modernisering af Tingbjerg Kollegiet for at bringe det op til en standard, der gør det til et moderne kollegium. Byggepladsen her […]

Praktikpladser er en mangelvare, der diskuteres gang på gang, fordi det er et samfundsproblem, hvis der ikke er nok uddannede håndværkere i fremtiden. Lige nu er boligselskabet fsb i gang med en gennemgribende renovering og modernisering af Tingbjerg Kollegiet for at bringe det op til en standard, der gør det til et moderne kollegium. Byggepladsen her er usædvanlig, idet der er hele 9 lærlinge ansat og i fuld gang med at renovere kollegiet. De fire af dem ses på billedet – nemlig Caspar, Jack, Sebastian og Aske. Boligselskabet fsb har valgt at opfordre sine entreprenører til at ansætte lærlinge på sine byggepladser. – Som boligselskab har man ansvar for at medvirke til, at man også i fremtiden har kvalificeret arbejdskraft, lyder det fra fsb, der er Københavns største almene boligorganisation med 12.000 almene boliger i Københavns Kommune heraf 420 ungdomsboliger og 926 ældreboliger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top