Markant bedre boligsalg i 2014
Årets 2 første måneder bød på en fremgang i salget af boliger hos EDC på 13 % i forhold til sidste år. Med 1.700 solgte boliger i januar og februar er starten på 2014 den bedste i EDC siden 2008, dvs. før finanskrisen kølede boliginteressen voldsomt ned. – Fremgangen i salget gælder stort set hele […]

Årets 2 første måneder bød på en fremgang i salget af boliger hos EDC på 13 % i forhold til sidste år. Med 1.700 solgte boliger i januar og februar er starten på 2014 den bedste i EDC siden 2008, dvs. før finanskrisen kølede boliginteressen voldsomt ned.

– Fremgangen i salget gælder stort set hele landet, men det er fortsat især i de større byer, at vi er på rette vej. Med udbredelsen af øget salg til flere dele af landet er der tegn på, at de gode tider for boligsælgere er ved at vende tilbage, også til de områder, hvor det hidtil har taget lang tid at få solgt, lyder det fra EDC.
Tendensen understøttes af, at der gives mindre afslag end tidligere, og flere boliger sælges helt uden afslag. I dag er det hver tredje lejlighed og hver femte villa der sælges, uden at sælger giver afslag i prisen til køberen. For bare et år siden var det kun hver syvende bolig, der blev solgt uden forhandling om prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top