Annonce
“Når systemet bliver én af dine største udfordringer”.
spiseforstyrrelser-foto.jpg
Foto: Steen Jensen
Foreningen Pårørende til personer med spiseforstyrrelse (PS) afholder et Foredrag for pårørende til personer med spiseforstyrrelse.

Foredraget henvender sig til pårørende til personer med spiseforstyrrelse eller anden psykisk lidelse, der har brug for at vide mere om rettigheder og muligheder for psykisk sårbare og om, hvordan man kommer igennem i det offentlige system.

En hverdag med et barn/ung med en alvorlig spiseforstyrrelse kan være meget krævende, men desværre er det ikke altid den eneste kamp. Ofte skal man samtidig kæmpe mod systemet for at få den tilstrækkelige behandling og sociale indsats.

Ved foredraget vil Dorte Nielsen give sine erfaringer videre. Hun vil blandt andet fortælle om, hvordan man sikrer sig, at rettigheder overholdes, hvordan man reagerer, når sagsbehandler og sundhedsfagligt personale ikke har tilstrækkelig viden om spiseforstyrrelse og hvordan man bliver den bedste advokat for sit barn/den unge, som har en alvorlig spiseforstyrrelse.

Dorte Nielsen har som næstformand i PS gennem 10 år fået mange erfaringer på dette område. Hun har kørt over 500 sager for pårørende og personer med spiseforstyrrelse, der er kommet i klemme i systemet, og hun har vundet de fleste af sagerne. Kom og få gode råd til, hvordan du kan tackle din situation.

Foredraget foregår d. 13.3.14 kl. 19-21 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby. Tilmelding på info@ps-spiseforstyrrelse, men det er også muligt at deltage uden tilmelding. Foredraget er gratis, men der gives 50 kr. pr. person til støtte for PS’s arbejde. Yderligere oplysninger findes på www.ps-spiseforstyrrelse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top