Nej i maj
Den 25. maj er der 2 demokratiske sager, danskerne kan stemme om: Vi kan stemme om, hvilke danskere, der skal sidde i EU-parlamentet. Herudover skal vi sige ja eller nej til en vanskelig sag: Skal vi tilslutte os den europæiske patentdomstol? Pernille Skipper fra Enhedslisten siger det på denne måde:” Det vil være en katastrofe, […]

Den 25. maj er der 2 demokratiske sager, danskerne kan stemme om: Vi kan stemme om, hvilke danskere, der skal sidde i EU-parlamentet. Herudover skal vi sige ja eller nej til en vanskelig sag: Skal vi tilslutte os den europæiske patentdomstol? Pernille Skipper fra Enhedslisten siger det på denne måde:” Det vil være en katastrofe, når store virksomheder har eneret på viden, som befolkningerne har brug for. Vi ser det i medicinalindustrien, hvor patenter forhindrer, at menneskene i den tredje verden får adgang til livsvigtig medicin f.eks. mod Malaria og HIV. Derfor stemmer hun nej.

Måske det var en idé, at debattere med Folkebevæg­elsen og andre i bydelene op til valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top