Annonce
Nu kan bamser også blive døbt
Johanne Haastrup, som er en af børne-unge-præsterne i Bellahøj Kirke, håber at kunne give børn en oplevelse af kirken, som et rart sted at være. I minikonfirmandundervisningen, som starter et nyt hold i marts, er der lagt vægt på, at børnene selv skal i aktion og f.eks. selv døbe en bamse. Det kan også være […]

Johanne Haastrup, som er en af børne-unge-præsterne i Bellahøj Kirke, håber at kunne give børn en oplevelse af kirken, som et rart sted at være. I minikonfirmandundervisningen, som starter et nyt hold i marts, er der lagt vægt på, at børnene selv skal i aktion og f.eks. selv døbe en bamse. Det kan også være at de skal prøve at fortælle om en begravelse eller mime en lignelse, som de andre skal gætte. – Man husker bedre, når man bruger kroppen og prøver det selv, siger Johanne. Minikonfirmandundervisning er for børn, som går i 3. klasse og begynder den 26. marts, kl. 15-16.30. I løbet af 8 onsdage, vil kirkens to børne-unge-præster komme rundt om temaer som dåb, begravelse, nadver, De 10 Bud og lignelser. Forløbet afsluttes med ”mini-konfirmation” til søndagsgudstjenesten den 25. maj. Det er gratis, og man behøver ikke at være døbt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top