Lørdag 23. september 2017
En glad Illone Johannesen tog mod gæsterne i sine hyggelige lokaler på Husum Torv. Foto: Kaj Bonne
Ny bedemand på Husum Torv
Efter Brønshøj-Husum Avis er fraflyttet sine gamle lokaler på Husum Torv for at flytte sammen med Gladsaxebladet på Søborg Hovedgade 119 er dele af lokalerne blevet overtaget af Ilone Johannesen, der er indehaver af Din Lokale Bedemand.
Skrevet af Mette Clausen - 25. marts 2014, 11:35:59

Indflytningen blev markeret med en reception fredag i sidste uge, hvor mange gratulanter var mødt frem for at se de renoverede lokaler.

– Så lykkedes det endeligt. Jeg har fået det kontor, jeg ønskede mig, siger Ilone Johannesen, der har drevet bedemandsvirksomhed i bydelen i otte år fra privatadressen på Glumsøvej. – Jeg har altid haft en tæt tilknytning til Husum og beliggenheden på Frederikssundsvej 322 A, 1. midt på Husum Torv kan ikke være bedre, tilføjer hun. Ilone Johannesen har også på andre områder været aktiv i lokalområdet, blandt andet har hun været medlem af menighedsrådet ved Husum Kirke.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter