Annonce
Ny Renault Twingo kommer til Danmark til efteråret
Twingo-15.jpg
Den nye Twingo. Foto: Renault
Motoren sidder nu bagi, den trækker på baghjulene – og så er den blevet 10 centimeter kortere end forgængeren – man har fået 15 centimeter længere akselafstand og indenfor er den 22 centimeter længere. Hjulene er plantet helt ude i det yderste af bilens hjørner, og der er dermed skabt en bil, der har så […]

Motoren sidder nu bagi, den trækker på baghjulene – og så er den blevet 10 centimeter kortere end forgængeren – man har fået 15 centimeter længere akselafstand og indenfor er den 22 centimeter længere.

Hjulene er plantet helt ude i det yderste af bilens hjørner, og der er dermed skabt en bil, der har så meget ekstra kabineplads, at man normalt skal op i en bil, der er en hel klasse større for at opleve noget tilsvarende. De to benzinmotorer, som man kan få den nye Twingo med, har begge tre- cylindre og yder hhv. 70 og 90 hk. Ganske som sin forgænger kommer den nye Twingo med fire frække farver: Lyseblå, hvid, gul og rød. Den nye Renault Twingo kommer nu udelukkende som 5- dørs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top