Annonce
Nyt Lokaludvalg i bydelen
IMG_2540.jpg
Fra valgmødet på Husum Skole. Foto: Jens Chr. Elle
Borgerrepræsentationen godkendte i sidste uge formelt de nye medlemmer af det nye Brønshøj-Husum Lokaludvalg, der allerede starter arbejdet i denne uge

Lokaludvalget består af 23 medlemmer og er valgt for en periode på fire år. 15 medlemmer er valgt på et valg- og opstillingsmøde for repræsentanter for lokale foreninger og bestyrelser m.m., der blev afholdt i starten af marts med 37 fremmødte repræsentanter. De øvrige 8 medlemmer af Lokaludvalget er politisk udpegede repræsentanter fra hver af de partier, der har pladser i Borgerrepræsentationen.

Fagområder og personvalg
Inden valget af medlemmer fra foreninger m.m. til Lokaludvalget skulle valg- og opstillingsmødet vælge, hvor mange der skulle vælges fra de enkelte fagområder, og noget overraskende blev der efter afstemning kun plads til ét enkelt medlem fra det omfattende område byudvikling, handel, trafik og miljø. Til gengæld blev det til tre pladser til området børn og unge samt området kultur. Herefter skule vælges de personer, der skal sidde i det nye Lokaludvalg.

På nogle fagområder var der fredsvalg, mens andre måtte ud i afstemning i den samlede forsamling, før der forelå en afgørelse.

Sammensætningen af det nye Lokaludvalg er en blanding af prøvede kræfter samt nye medlemmer. Et forhold der forhåbentligt kan medvirke til at Brønshøj-Husum Lokaludvalg både kan fortsætte sit solide arbejde og forny sig. Ved valget af det nye Lokaludvalg siges der samtidig farvel til en række medlemmer, der gennem en årrække har udført et stort og dygtigt arbejde i og for bydelen – frivilligt og ulønnet.

Lokaludvalgets formand siden starten i 2008, Christian Hesselberg, stopper og det samme gør næstformanden Mikkel Houman, Jens Peter Gjaldbæk og Ida Sloth Bonnevie fra kulturområdet samt Karsten Brisell fra idrætsområdet, der alle har ydet en særlig kvalificeret og solid indsats.

Det nye Lokaludvalg i Brønshøj-Husum
Sport og Fritid
Lars Søndergaard, Husum Boldklub
Sheikh Mohammad Saleem, Copenhagen Cricket Club

Børn og Unge
Tareq Abdul Rahman, Fædreklub Tingbjerg
Janni Nielsen, Red Barnet Ungdom
Morten D. Andersen, Bellahøj Skole

Kultur
Mohamed Al Hamod, Tingbjerg Kulturforening
Kirsten Møller, Kunstnerklubben 2700
Niels Jørgen Madsen, Music House

Byudvikling, handel, trafik og miljø
Anders Pedersen, Utterslev Bilaug

Social, integration og trossamfund
Hannebeth Boel Christensen, Natteravnene
Peter Nejsum, Brønshøj Kirke

Ældre
Vera Rasmussen, Fællesrådet for Omsorgsarbejdet

Bolig
Hind Ouhnia, Skolevangen I
Stig Toft Kaspersen, SAB Tingbjerg
Freddy Ingvorsen, Husum Grundejerforening

Politisk udpeget:
Socialdemokraterne: Erik Fisker
Radikal: Fadel Juanmiry
Konservative: Lis Søkvist
SF: Hans S. Christensen
Dansk Folkeparti: Laust Andersen
Liberal Alliance: Jakob Dabrowski
Venstre: Ernst Sørensen
Enhedslisten: Palle Lolk

Første møde i det nye Lokaludvalg
Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholder sit første møde efter valghandlingen torsdag den 20. marts, kl. 18.30 i Kulturhuset Pilegården. Mødet indledes med valg af formand og næstformand. Herefter skal udvalget blandt andet drøfte nedsættelse af fagudvalg og arbejdsgrupper samt vedtage sin egen forretningsorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top