Annonce
På skitur til Sverige
skiferie21.jpg
Foto: Tingbjerg Skole
19 børn og 4 voksne fra Tingbjerg Heldagsskole Fritidscenter, tog afsted med bus til Idre Fjäll i Sverige på skitur i uge 7

Efter en lang nats kørsel ankom vi til Idre Fjeld skisportssted.

Børnene var meget overraskede over, at landskabet og naturen var så meget anderledes i Sverige i forhold til Danmark. Landskabet lignede noget fra en eventyrfilm, og børnene var meget begejstret for den hvide sne og de flotte omgivelser. Der blev selvfølgelig uddelt en del vaskere og snebolde, da vi kom ud fra bussen, næste morgen.

De fleste af børnene havde aldrig været på skitur før, så de første dage var både svære og hårde. Det krævede mange forsøg og stor udholdenhed. Heldigvis var vi tilmeldt skiskole de første 3 dage. Det krævede rigtig mange forsøg og ikke mindst styrt, før alle havde styr på skiene. Alle var seje, og kæmpede det bedste de kunne. Så det var en kæmpe succesoplevelse, at alle kunne færdes stolt ned af bakkerne de sidste dage og vise hinanden, alt det de havde lært.

Alle havde kæmpet og overskredet sine grænser, og var så stolte af sine færdigheder. Vi morede os meget over, den lille bakke som tog os mere end en time at komme ned af den første dag – og kun 3 minutter den sidste dag.

Vi boede tæt på skiløjpen, så det var nemt at komme ud og hjem fra bakkerne. Vi var ude på ski hver dag fra kl ca. 9.30 til lifterne lukkede kl 16, og selvom alle var ret trætte, var der også god tid til madlavning kagebagning, spil og hygge med hinanden i hytten om aftenen. Og selvfølgelig var der prisuddeling for ugens sjoveste styrt, den største fighter osv.

Mange nød også en tur i sauna, og de sejeste rullede sig i sneen bagefter.

En fed tur som forhåbentlig kan gentages. Alle deltagerne drømmer i hvert fald om at komme afsted igen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top