Rockets Cheerleaders indstillet til pris
IMG_4728.jpg
Rockets Cheerleaders optrådte ved Kulturdagen på Brønshøj Torv sidste år. Foto: ef
Rockets Cheerleaders fra Husum og Rødovre er nomineret til DGI Storkøbenhavns pris Årets Forening.

Foreningen er blevet indstillet af en mor til en Rockets Cheerleaders medlemmer. Hun skriver i indstillingen, at Rockets Cheerleaders for knappe ressourcer gør en stor forskel for børn i alle aldre, og at foreningens frivillige altid stiller glædeligt op til adskillige alsidige træninger uge efter uge og sørger for designede dragter til konkurrencer, som de ofte vinder medaljer ved. Afsløringen af hvem af de i alt fire nominerede, som løber med titlen som Årets Forening finder sted på DGI Storkøbenhavns Generalforsamling den 31. marts.

Cheerleading er en hurtig voksende sportsgren og er en holdsport, der kræver teknik, styrke, smidighed, og timing. Til konkurrencer konkurrerer holdene mod hinanden med koreograferede shows, der indeholder blandt andet pyramidestrukturer, kast, spring, akrobatik, cheers, dans og specielle motions. Cheerleading er en sport for piger og drenge i alle aldre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top