Annonce
Suzuki S-Cross karavanen kommer til byen
scroskaravane.jpg
En hel stribe Suzuki S-Cross er på vej til Bellahøj. Foto: Suzuki.
Den nye Suzuki S-Cross er en spændende og rummelig familie-crossover, der tilbydes i mange forskellige ­versioner

Og nu får Suzuki Bellahøj på Frederikssundsvej 100 besøg af en karavane af biler, der viser hele mangfoldigheden i modelprogrammet.

Suzuki Bellahøj på Frederikssundsvej 100, får besøg af en helt speciel karavane af S-Cross biler, udlånt af Suzuki Bilimport. Bilerne er på Bellahøj fra den 3. april til søndag den 13. april, og Suzuki Bellahøj oplyser, at der her er rig mulighed for både at opleve og prøvekøre de mange forskellige varianter. Fx modellen med det trinløse automatgear CVT, hvor gearene enten skiftes automatisk eller manuelt i 7 trin ved brug af skifte-kontakter, der sidder ved rattet. Eller en af S-Cross modellerne med det nye Suzuki 4WD system med navnet AllGrip. Det er et let, avanceret og brændstofbesparende sy­stem, hvor 4 indstillingsmuligheder giver ekstra sikkerhed og en god fremkommelighed. Der kan fx vælges en Snow eller Lock indstilling, som gør, at bilen kan klare sige under vanskelige vej- og vejrforhold.

 

Person eller van

S-Cross modellen er en såkaldt crossover, hvor det bedste fra en højbenet SUV og den klassiske familie-stationcar smelter sammen. Fra SUV’en kommer den høje siddeposition og fra stationcar’en fås den gode passagerkomfort, plads og kørselsøkonomi. Suzuki S-Cross fås i en benzin eller diesel variant, og begge motorer yder 120 hk og har en brændstoføkonomi på hhv. 18,5 km/l og 23,8 km/l ved blandet kørsel (EU-Norm). Benzinmodellen fås med 5-trins gearkasse eller med det trinløse CVT gear, mens dieselmodellen er udstyret med en 6-trins gearkasse.

Alle S-Cross modeller er udstyret med 7 airbags, antiudskridning (ESP), elektronisk fordeling af bremsekraften, bremseassistent og automatisk dæktrykskontrol. Og da Euro NCAP havde bilen gennem deres krævende sikkerhedstest, scorede den de maksimale 5 stjerner.

S-Cross som personvogn fås fra kr. 219.990, og den nyeste modelvariant i S-Cross programmet er en 2-personers Van udgave, hvor priserne starter ved kr. 129.990 ex moms (kr. 153.871 inkl. moms) for benzinmodellen, og merprisen for diesel er på ca. 23.000 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top