Annonce
TV-Bella får primetime
TV-Bella-01-13-14.jpg
Fire af hovedkræfterne bag TV-Bella tager mod gæsterne - fra venstre Bjarne Nielsen, Jenna Secic, Skipper og Louis Clement. Foto: Kaj Bonne
Mandag aften kl. 21-23 sendes lokal sport, nyheder, kultur og musik

Forhandlingerne om sendetidsfordelingen mellem de kun 11 foreninger, der i det nye system må sende lokal-tv i Region Hovedstaden, endte med, at TV-Bella fik sendetid mellem klokken 21 og 23 mandag aften med genudsendelse torsdag, fredag og søndag. Udsendelserne fra TV-Bella sendes via Kanal Hovedstaden og på internettet. Første udsendelse fra TV-Bella i det nye system er mandag den 31. marts, kl. 21, hvor der lægges ud med et lokalt arvefjendeopgør i 1. division mellem Brønshøj Boldklub og Hvidovre IF,

For at fejre, ar TV-Bella var en af de kun 35 foreninger, der fortsat har fået lov til at sende lokal-tv, var der inviteret til reception i fredags på Ipsens Kaffebar med både vådt og tørt og musikalsk underholdning med Krølle Erik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top