TV-Bella i superligaen
tvbella.jpg
Lokale ildsjæle kan fortsætte med at sende lokal-tv i Region Hovedstaden

TV-Bella er rykket op blandt de allerbedste i Danmark. Det blev en kendsgerning, da Kulturstyrelsen forleden, efter måneders overvejelser, offentliggjorde navnene på de 38 stationer, som i fremtiden kan få lov til at sende lokal-tv i Danmark.
I mange år har mere end 200 foreninger sendt lokal-tv i Danmark, men kvaliteten har været svingende, og derfor har politikerne ønsket, at det kun er stationer, som virkelig kan præstere lokal-tv på et højt teknisk og indholdsmæssigt niveau, der skal have ny sendetilladelse.
Det betyder, at TV-Bella fortsætter med at producere og sende lokal-tv i mindst fem år mere. TV-Bella har eksisteret siden august 2006 med Brønshøj-Husum og Vanløse som primære dækningsområder, men med den nye sendetilladelse kommer Herlev, Rødovre og Valby også ind under vingerne hos TV-Bella.
Den første udsendelse i det nye system er endnu ikke fastsat, fordi det først skal aftales sendetider med de andre lokal-tv stationer, men det ventes at blive i den første uge af april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top