Annonce
Vis flaget i kampen mod kræft
”Vis flaget”, lyder opfordringen igen i år for årets landsindsamling til Kræftens Bekæmpelse, som foregår søndag den 6. april.

Når det ringer på døren søndag den 6. april vil mange blive mødt af en indsamler med et personligt budskab på tøjet. Igen i år har Kræftens Bekæmpelse nemlig valgt at udstyre de mange indsamlere med et lille flag, hvor man kan skrive sin egen grund til at være med.

-Vi er meget stolte af den enorme opbakning fra danskerne. På indsamlingsdagen er flere end 30.000 frivillige i sving. Vores kamp mod kræft er helt afhængig af den hjælp og støtte, som vi får fra befolkningen. Vi får kun fem procent af vores midler fra det offentlige – resten samler vi ind blandt danskerne, siger Kræftens Bekæmpelses direktør, Leif Vestergaard Pedersen.

– Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtigt mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et godt bidrag på indsamlingsdagen eller ved selv at gå en tur med indsamlingsbøtten, siger Ulla Nielsen fra Kræftens Bekæmpelse i Husum. Tilmelding til at samle ind kan ske på tlf. 31129095 til Ulla Nielsen i Husum eller til Puk Hansen i Brønshøj på tlf 24250661. Alle kan melde sig som indsamler til årets landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to mens børn under 13 skal følges med en voksen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top