Tirsdag 26. september 2017
Ændring af Frederikssundsvej
Det er vanvittigt at bruge (misbruge) så mange millioner på en ændring af Frederikssundsvej med et postulat om at det vil gavne bus 5A
Skrevet af Knud Erik Banke, Hyrdevangen, Brønshøj - 1. april 2014, 14:48:32

Der ikke fra Bellahøj til Husum bussen forsinkes. En ændring som vil ødelægge det i forvejen skrantende erhvervsliv i form af manglende P-pladser. Måske man skulle se på nogle af de mange lyskurve, hvoraf mange er helt ude af proportion. Der er mange af dem som kun er i forbindelse med almindelig boligbyggeri, hvor trafikken stort set kun foregår morgen og aften. Og alt andet lige er det vel trafikalt og miljøvenligt at en enkelt bil venter lidt længere, end det at al trafik, herunder også busserne, stoppes på Frederikssundsvej.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter