Tirsdag 26. september 2017
Aktiv påske i Grøndal MultiCenter
Også i år åbnes dørene i Danmarks største idrætscenter med aktiviteter for hele familien
Skrevet af Erik Fisker - 8. april 2014, 19:54:01

Der er lagt op til sportsfest for familien fra den 14.-21. april i Grøndal MultiCenter, alle dage fra kl. 9 til 18. Der er mere end 50 forskellige aktiviteter og en hel hal er inddraget til børnene med hoppeborge. Udover de faste aktiviteter, som kan dyrkes alle dagene i påsken, tilbydes der også særlige aktiviteter på bestemte dage. Det er blandt andet trampoliner, fægtning, panna fodbold, crossfit, kampsport, bueskydning og segways.

Faste aktiviter bookes på selve dagen, og de særlige aktiviteter, som kun foregår på bestemte dage, kan bookes i forvejen. Alle aktiviteter koster 25 kr. pr. time – inkl. udstyr, og hele programmet kan ses på hjemmesiden www.gmc-event.dk.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter