Akvarel-udstilling i Pilegården
akvarel.jpg
Foto: Vibeke Saxtorph
På Vibeke Saxtorphs nye udstilling i Kulturhuset Pilegården kan man blandt andet se billeder af efterladte svenske bilvrag. Der er fernisering torsdag d. 3. april kl.17-18

Vibeke Saxtorph har malet akvareller i mange år. Hendes fascination af akvarelmaleriet skyldes ikke mindst teknikkens mange muligheder: ”Jeg har altid været meget fascineret af akvarelfarverne og de muligheder, de giver, når farven får lov til at arbejde og danne nye mønstre og kombinationer.” Inspiration til billederne henter kunstneren blandt andet i landskaber, fra andre mennesker, eller fra sine rejser til udlandet.

På udstillingen i Pilegården kan man eksempelvis se akvareller malet i Öland i sommeren 2013, samt motiver fundet på en togtur tværs over Sverige, hvor der flere steder var efterladt gamle biler og campingvogne i skovkanten.

Udstillingen byder desuden på en stribe portrætter, hvor Vibeke Saxtorph arbejder mere eksperimenterende med brug af forskellige teknikker såsom tryk og spatel, som hun efterfølgende maler over på.

Udstillingen kan ses gratis hele april inden for caféens åbningstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top