Mandag 25. september 2017
Befrielsen mindes i Husumvold Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 30. april 2014, 12:43:16

Fredag den 2. maj, kl. 14 mindes man i Husumvold Kirke befrielsen med beretninger og sange. Den 4. maj om aftenen er det 69 år siden, at den glade meddelelse kom, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig til de allierede magter. Det mindes man i Husumvold Kirke med et fredagsmøde den 2. maj, hvor sognepræst Stig Boel fortæller historier fra besættelsestiden og befrielsen, og tilhørerne selv kan bidrage med fortællinger fra dengang. Der vil også blive sunget sange og salmer, som mange vil huske fra alsangen – og der vil være lys i vinduerne. Fredagsmødet i Husumvold Kirke begynder med en kort andagt i kirken og undervejs i eftermiddagen bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter