Onsdag 20. september 2017
Glade børn og godt vejr – kan man forlange mere? Foto: Frank Bentin.
Bellahøj børn indsamler affald
Skrevet af Erik Fisker - 30. april 2014, 12:50:33

Inspireret af Danmarks Na­tur­fredningsforenings ”Af­falds­indsamling 2014” var børnene på Bellahøj invitereret til at deltage i en ”HOLD BELLAHØJ RENT FOR AFFALD DAG” i lørdags. Der deltog i alt 34 børn i alderen fra 2 år til og med 14 år, og totalt blev der indsamlet 37,450 kg henkastet papir, pap, plast og dåser, ispinde, cigaretskod og meget andet. Efter børnenes ihærdige indsat blev hver enkelt barns indsamlede affald vejet og modtog herefter et diplom.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter