Mandag 25. september 2017
Selvom det var en bevægelsesdag, skulle der også være tid til frokost. Her på Bellahøj Friluftsscene. Foto: Lene Carlsson.
Bevægelsesdag for de mindre elever
Bellahøj Skole afholdt i sidste uge projektet ”Slaget om den øde ø”, der er en alternativ bevægelsesdag, hvor legen udgør indholdet og eleverne gennemfører et løb, hvor fortællingen indlevelsen er afgørende
Skrevet af Erik Fisker - 13. april 2014, 20:36:56

Bevægelsesdagen blev afholdt omkring Degne­mosen og Bellahøj Frilufts­scene, og større elever stod for løbets poster, hvor klasserne fik fortalt en fortælling, der skulle følges op af en aktivitet. Efter løbet mødtes klasserne til et fælles strategispil og dagen sluttede med uddeling af diplomer.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter