Torsdag 21. september 2017
Det var en aprilsnar
Utterslev Mose
Skrevet af Erik Fisker - 8. april 2014, 08:52:23

I sidste uge udkom Brønshøj-Husum Avis den 1. april, og traditionen tro benyttede vi os af dagen, som mange andre aviser, til at bringe en artikel, der var en aprilsnar. Artiklen handlede om, at politikerne havde besluttet at fylde halvdelen af Utterslev Mose op med jord og byggeaffald, da det ville være for dyrt at rensen mosen. På det opfyldte areal skulle der så bygges attraktive rækkehuse til ”bedre” skatteydere. Vandet i den resterende del af mosen skulle så tilsættes klor for at rense vandet.

Det omtalte er dog uden hold i virkeligheden – så vidt vides.

Red.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter