Annonce
God aktivitet i Kunstnerklubben2700
bodil-tlf-072.jpg
Billede malet af Bodil Blankholm i Kunstnerklubben2700. Foto: Privat.
Kunstnerklubbens malerdage fortsætter hver onsdag til og med juni, og der er planer om at udvide med maledag om lørdagen også

– Vi får stor inspiration af hinanden i det daglige, men nu har vi også planlagt en workshop den 26. – 27. april med billedkunstneren Susan Lüth Hede­gaard, og der er allerede fint med tilmeldinger.

Interesserede blandt avisens læsere er velkomne til at deltage i workshoppen, og man kan læse mere på vores hjemmeside, fortæller Bodil Blankholm fra Kunstner­klubben2700.

En del af klubbens medlemmer udstiller på Husum Bibliotek i maj måned og i forbindelse med Kultur­dagen den 14. juni udstiller medlemmerne i Rytter­skolen. – Vi har endvidere et større projekt under forberedelse, hvor vi håber, at vi sammen med lokale skoler, kan få mulighed for at udsmykke Energi­center Voldparken, så de får kunst på væggene, malet af børn og med temaet ”Mit Brønshøj”. Vi er meget glade og stolte af, at vi er kommet så godt fra start ligesom vi er stolte af vores opdaterede hjemmeside www. kunstnerklubben­2700.dk, hvor man kan læse mere om os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top