Onsdag 20. september 2017
Historiens og legendernes Danmark
Skrevet af Erik Fisker - 2. april 2014, 08:53:27

Under overskriften: Korset og sværdet kan man fredag den 4. april, kl 14 i Husumvold Kirke høre Anders Lundt Hansen fortælle den fascinerende historie om kristendommens indførelse i Norden. Hvis man tror, at kristendommen i første omgang gjorde Norden til et fredeligere sted, så tager man fejl: Der var korstog til Estland, og der var drager og trolde, der kæmpede mod de fremvoksende kirker. Anders Lundt Hansen er cand. mag. i historie, og arbejder som skribent og foredragsholder. Han skriver blandt andet for Weekendavisen og for Rigsarkivets historiske magasin ”Siden Saxo”.

Fredagsmødet i Husum­vold Kirke begynder med en kort andagt i kirken ved sognepræst Stig Boel og undervejs i det efterfølgende foredrag bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter