Mandag 25. september 2017
Foto: Kaj Bonne
Hurtig kommunal reaktion
Betonfliser udskiftet med brosten – på rekordtid
Skrevet af Erik Fisker - 2. april 2014, 08:26:50

Kun ganske få dage efter, at Brønshøj-Husum Avis i sidste uge havde bragt en artikel om et noget bemærkelsesværdig belægning på pladsen for Rytterskolen på Brønshøj Torv, rykkede den kommunale institution, Københavns Ejendomme, ud for ar udbedre forholdene.

Efter at en to meter høj rådden træstub sidste år blev fjernet blev der lagt 1-2 kvadratmeter betonfliser midt i et område, hvor der eller er smukke gamle brosten af granit. En henvendelse til forvaltningen i forrige uge betød, at der samme dag blev sendt en tekniker ud på åstedet for at se nærmere på forholdene. Umiddelbart herefter kunne en direktionssekretær fra Københavns Ejen­domme meddele, at forholdene ville blive ændret til det bedre.

Dette er allerede sket, så brugere og forbipasserende nu kan glæde sig over, at der er lagt brosten på pladsen, så det virker æstetisk i forhold til omgivelserne. Alle andre kan så glæde sig over, at det ikke er alt i Københavns Kommune, der er lige kommunalt.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter