Annonce
”Kend din psykiater”
Torsdag den 3. april, kl. 13 holder Lotte Jarvad et foredrag i mødestedet Kontakten i Ruten 6 E i Tingbjerg, under overskriften ”Kend din psykiater”

I dette foredrag sættes psykiateren og faget under lup for at forstå, hvordan psykiatrien forstår det menneskelige sind. Målet er at skabe en forståelse for behandlerens udgangspunkt og metoder, der kan øge udbyttet af den næste samtale. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og komme med indlæg, og deltagerne er velkommne til at fortælle om sin egen situation i forhold til behandlere. Foredraget varer ca. 2 timer. Det er gratis og uden forhåndstilmelding. Der bliver en pause, hvor der kan købes kaffe og kage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top