Annonce
Lokalt modeshow med tøj og briller
Tøjbutikken Marie D’issy og Synoptik ­holder fælles ­aftenarrangement

Torsdag den 10. april, kl. 18-21, afholder de to butikker en event hos Synoptik på Frederikssundsvej. Der vil først være modeshow med tøj og briller fra den nye sæson til både kvinder og børn, og herefter er der mulighed for at få individuelle stylingtips, både når det handler om briller og tøj.

– Hos os i Synoptik står vi naturligvis for brilledelen og vil også kunne tage enkelte synsprøver på aftenen. Marie D’issy holder deres butik åben efter modeshowet, så folk har mulighed for at gå derind og se på tøj også, siger Maria Ragus Andersen, butikschef i Synoptik. – Vi lægger op til, at man tager sin veninde, nabo, mor, datter, svigerinde under armen og får en hyggelig aften med inspiration i en lille lukket gruppe samt snacks, drikke og goodiebags til en værdi over 300 kr., og der vil selvfølgelig i begge butikker være super skarpe tilbud til dem, som har tilmeldt sig arrangementet, tilføjer hun.

Selve arrangementet er et lukket arrangement, som kræver tilmelding i Synoptik. Det er først til mølle, og der er højst 25 pladser.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top