Moseløb den 25. maj
banner-moseløb.jpg
Foreningen Lokalpiloterne vil lave en hyggelig søndag i bydelen

En flok frivillige lokale synes, at der sker for lidt i bydelen og har stiftet foreningen Lokalpiloterne, der vil skabe mere liv og aktivitet. Foreningen er i gang med at arrangere et motionsløb rundt om Utterslev Mose med ruter på henholdsvis 5 og 10 km. Bag foreningen står blandt andet Kenneth Binau og Frederik Bloch, der fortæller at løbet afholdes den 25. maj med start kl. 12 fra Brønshøj Kirkevej ved Brønshøj Torv, hvor der også er mål.

– Det bliver sognepræsten ved Brønshøj Kirke, Peter Nejsum, der skyder løbet i gang, hvorefter han selv løber med rundt. Det bliver et løb med plads til alle, unge som ældre. Formålet er, at alle får en hyggelig søndag i den smukke natur med venner og familie, siger Kenneth Binau. Tilmelding til løbet kan ske på hjemmesiden www.moseloebet.dk.

4 kommentarer om “Moseløb den 25. maj”

 1. jacob siger:

  jeg er løber søerne rundt altid når jeg vånder op og henter noget frugt og vand med

 2. jacob siger:

  jeg synes det er sjovt og vil lave noget i min fritid

 3. jacob siger:

  jeg synes det er sjovt og vil lave noget i min fritid og jeg løber næsten altid

 4. jacob siger:

  jeg synes det er sjovt og vil lave noget i min fritid og jeg løber næsten altid og jeg løber for at have det sjovt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top