Annonce
Nye sange, der lyser af håb
Der er lagt op til rigtig dejlig rytmisk musik og smukke tekster, når en af Danmarks nye poetiske salmedigtere/­sangskrivere og komponister, Arne Andreasen, søndag d. 6. april kommer til Brønshøj med sit band for at dele en del af sin sangskat

Det sker som led i en sognedag i Brønshøj kirke, der starter med højmesse kl. 10.00, og fortsætter med frokost og efterfølgende koncert kl. 13.00 i sognecentret på Præstegårds Alle 5.

Det er sangerinden Janne Wind, der formidler teksterne, og ved koncerten medvirker desuden Anja Lille­mæhlum, cello, Anders Hvidberg-Hansen, percussion samt Arne A. selv på piano.

De seneste to CD´er, der er inspireret af tekster fra både Gamle og Ny Testamente, omfatter også to små bøger med digtene, noder, refleksioner og smukke illustrationer. De vil kunne købes på sognedagen.

Koncerten med Arne Andreasen følges op mandag d. 12. maj med en uformel sang- og samtale aften om nye salmer. Det foregår i sognecentret kl. 19.30, hvor alle er velkomne til at komme og synge med på nogle af de nye salmer, som giver mulighed for at udtrykke kristen tro med mere moderne ord og toner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top