Torsdag 27. april 2017
Skolelivet – gennem poesiens briller
I 6.u på Brønshøj Skole har eleverne for en stund taget favntag med poesiens verden i dansk
Skrevet af Erik Fisker - 8. april 2014, 09:00:47

Med fokus rettet imod det sanselige og stemningsfulde sprog, har eleverne givet sig i kast med at sætte ord på et bestemt udsnit af deres følelser og oplevelser. Inspireret af blandt andre Michael Strunge, er stemningen nemlig blevet tonet imod det mørke og dystre. I det følgende svarer to af klassens elever – Helene og Victoria – på nogle spørgsmål om deres skolegang. Herefter følger resultaterne af deres egen skriveproces, med medfølgende billeder – som de også selv har taget.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter