Mandag 25. september 2017
Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke
Skrevet af Erik Fisker - 2. april 2014, 08:57:09

Tirsdag den 8. april, kl. 17 er der igen spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke, når sognepræst Line Bjørn Hansen holder gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Måske fortæller præsten historien om det fortabte får og sender børnene rundt omkring i kirken for at lede efter det. Måske bygger børnene babelstårnet af legoklodser midt i kirken, hvorefter det braser sammen med stort rabalder. Efter gudstjenesten, der varer omkring en halv time, er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

 

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter