Annonce
Tidligere elev på Bellahøj Skole vandt DM i idrætsgymnastik
Marcus-Frandsen-og-Marian-Rizan.jpg
Marcus Frandsen og Marian Rizan Foto: Danmarks Gymnastik Forbund
I sidste weekend kunne lokale Marcus Frandsen på hjemmebane i Grøndal Multicenter, foran et spændt publikum tage sin første Danmarksmester titel med hjem, ved DM i Idrætsgymnastik. En stolt og glad Marcus Frandsen sagde; “Jeg ved ikke præcis hvad der var afgørende, jeg var så heldig endelig at være på hjemmebane, og det er jo […]

I sidste weekend kunne lokale Marcus Frandsen på hjemmebane i Grøndal Multicenter, foran et spændt publikum tage sin første Danmarksmester titel med hjem, ved DM i Idrætsgymnastik.

En stolt og glad Marcus Frandsen sagde; “Jeg ved ikke præcis hvad der var afgørende, jeg var så heldig endelig at være på hjemmebane, og det er jo altid rart. Jeg havde en god dag, jeg havde ingen store fejl, hvilket ikke er så nemt som det lyder, når man skal lave øvelser i alle 6 redskaber. I gymnastik kan enhver lille fejl spille en stor rolle i sidste ende, og det gjorde det denne gang – jeg var jo ikke ligefrem favorit til at vinde DM i år”.

Marcus Frandsens næste mål, er at gøre det godt ved både de Nordiske mesterskaber samt Europamesterskabet, som DM titlen kvalificerede ham til.

Udover Allround titlen, vandt Marcus Frandsen også guld i barren, og sølv i bensving og ringe, samt bronze i reck, ved søndagens disciplinfinaler.

Resultater i Allround:

1. Marcus Frandsen

2. Helge Vammen

3. Joachim Winther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top